Καινοτόμα, φυσικά και αποτελεσματικά προϊόντα Becalm!




H εταιρεία Becalm ΑΕ είναι μια νέα αμιγώς ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση καινοτόμων φαρμακευτικών  & παραφαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. 

Στόχος μας είναι η διασφάλιση της βελτίωσης της καλής υγείας, ευεξίας και ομορφιάς των καταναλωτών για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από την δημιουργία και παρουσίαση στην αγορά ποιοτικών και πρωτοποριακών προϊόντων υγείας και φροντίδας. Ταυτόχρονα στόχος μας είναι τα προϊόντα μας, να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη και πρόταση Ιατρών και Φαρμακοποιών.

Βασική προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, βασισμένα σε φυσικά συστατικά, με συνθέσεις επιστημονικά τεκμηριωμένες, φιλικές στον χρήστη και πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και τους συνεργάτες μας. 

Το όραμα μας είναι τα προϊόντα μας να είναι πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών και να αποτελούν σημείο αναφοράς στις αγορές όπου δραστηριοποιούμαστε.

Η παραγωγή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώ εκπροσωπούμε καινοτόμα προϊόντα ξένων οίκων που ακολουθούν τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας μας. Η παρουσίασή όλων των προϊόντων γίνεται, μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης, σε ειδικότητες Ιατρών σχετικές με τα προϊόντα, όπως Γυναικολόγους, Παιδίατρους, Παθολόγους, Καρδιολόγους, Δερματολόγους, Οδοντίατρους..




Σήμερα θα σας παρουσιάσω το ◾  Dysmecalm απευθύνεται αποκλειστικάσε γυναίκες από  14-45 ετών . Είναι το μοναδικό φυτικό προίον στην Ελλάδα που σε απαλλάσσει από τα έντονα προβλήματα της δυσμηνόριας ( πόνους , βουλιμία , άσχημη ψυχολογία, νεύρα, πρήξιμο  κ.α). Εκτός από τα παραπάνω, το Dysmecalm σε τρίμηνη θεραπεία σου φτιάχνει τον ασταθή κύκλο, πολύ βασικό σε μία γυναίκα που βρίσκεται σε αναπαραγωγική ηλικία. Δεν περιέχει καμία φαρμακευτική ουσία.  Η συσκευασία είναι για 1 μήνα.
◾ Το Emecalm είναι το μοναδικό φυσικό σιρόπι για τη ναυτία, τη ζάλη και τον εμετό. Καταπληκτικό για όσους ζαλίζονται στο ταξίδι, για τις ναυτίες στην εγκυμοσύνη , για όσους νοιώθουν βάρος, δυσφορία και τάση για έμετο από το φαγητό, αλλά και μετά από έντονη κατανάλωση αλκοόλ. Ξαλαφτώνουμε αμέσως    Καταπληκτική δουλειά κάνει και μετά το ποτό ( Hankover).

Χορηγείται από 2 ετών και άνω.
◾Το Saludbox Ferrum είναι πρωτοποριακό προϊόν που περιέχει Σίδηρο, φολικό οξύ και Βιταμίνη Β12. Είναι σε μορφή τσίχλας ή μασώμενο δισκίο. .Μασάμε μόνο μία τσίχλα ή ένα δισκίο την ημέρα. Τόσο απλά. Ανεβάζει τα επίπεδα σιδήρου, μας απαλλάσσει από την κούραση και την κόπωση. Με φανταστική γεύση μέντας ή γεύση φρούτων τα δισκία και χωρίς καμία παρενέργεια.
◾Το Ferrum ( Σίδηρος σε μορφή μασώμενο δισκίο) είναι το πιο καινοτόμο και επαναστατικό προϊόν. 
Η πρόληψη σιδήρου με τις φαρμακευτικές μορφές που είχαμε έως τώρα ήταν πολύ δύσκολη και προβληματική γιατί διμιουργούσε πολλές παρενέργειες όπως πόνο στο στομάχι, δυσκοιλιότητα, τάση για έμετο από την άσχημη γεύση. 
Επίσης δεν αποροφούνταν εύκολα από τον οργανισμό μας. 
Τώρα με το Ferrum όλα αυτά είναι παρελθόν. 
Μασάτε μόνο ένα φοβερό γευστικά δισκίο.


Φιλιά πολλά
Beauty Loves





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις