Lavera naturkosmetik


Η εταιρία βιολογικών καλλυντικών lavera (από την λατινική λέξη “la vera” που σημαίνει «η αλήθεια») ιδρύθηκε από τον Thomas Haase, έναν άνθρωπο με όραμα που κατάφερε να μετατρέψει την προσωπική του ιστορία σε αποστολή της ζωής του. Καθώς από παιδική ηλικία έπασχε από νευροδερματίτιδα, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να ψάχνει εναλλακτικές θεραπείες για τη φροντίδα του δέρματος και έτσι ανέπτυξε τα πρώτα προϊόντα περιποίησης για το δικό του εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα. Το 1987, ίδρυσε την εταιρία Laverana και εισήγαγε την μάρκα lavera στην αγορά.

Η NaTrue, ως διεθνές πρότυπο πιστοποίησης, αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα, τη διαφάνεια και την συνέπεια των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών.
Η NaTrue, με έδρα τις Βρυξέλλες, αποτελεί μια διεθνή μη κερδοσκοπική ένωση η οποία έχει δεσμευτεί για την προώθηση και την προστασία των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2007 και παρέχει ένα σύμβολο διασφάλισης εκείνων των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών που έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν στα υψηλά πρότυπα ποιότητας και ακεραιότητας.
Ιδρυτικά μέλη της NaTrue είναι οι πρωτοπόροι και μεγαλύτεροι παραγωγοί των αυθεντικών φυσικών και βιολογικών καλλυντικών της Ευρώπης και η Ευρώπη αποτελεί αναμφισβήτητα έναν παγκόσμιο ηγέτη. Σκοπός της είναι η προστασία και προώθηση των φυσικών και βιολογικών καλλυντικών προς όφελος των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.
Μέχρι σήμερα, χιλιάδες προϊόντα σε όλο τον κόσμο φέρουν την επισήμανση NATRUE και πολλά άλλα βρίσκονται στο στάδιο της πιστοποίησης. Όταν εμφανιστεί η πισκοποίηση της NATRUE σε μια συσκευασία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το προϊόν που περιέχει είναι συμβατό όχι μόνο με αυστηρά πρότυπα, αλλά και ότι μια αξιόπιστη διαδικασία πιστοποίησης έχει πραγματοποιηθεί από ανεξάρτητους φορείς πιστοποίησης, που έχουν και οι ίδιοι υποβληθεί σε αυστηρή σε διαδικασία διαπίστευσης από τον συνεργάτη της NATRUE, του Ι.Ο.ΑΣ.. Μάθετε περισσότερα για τον οργανισμό NaTrue εδώ.
Vegan
Οποτεδήποτε είναι δυνατόν, οι φόρμουλες της lavera βασίζονται μόνο σε φυσικά, φυτικής προέλευσης συστατικά, μοναδική εξαίρεση αποτελούν π.χ. το κερί μέλισσας και η πρόπολη. Τα προϊόντα χωρίς κανένα ζωικό συστατικό δηλώνονται στην Vegan Society στην Αγγλία και φέρουν την διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση Vegan.
OKO-TEST
Τα προϊόντα της lavera δοκιμάζονται τακτικά από το γερμανικό περιοδικό των καταναλωτών «OEKO-TEST» από τον Ιούνιο του 1992 κι έχουν βαθμολογηθεί περισσότερες από 630 φορές (με 251 προϊόντα να έχουν ελεγχθεί από το 2004 έως το 2011). Το περιοδικό «OEKO-TEST» εφαρμόζει υψηλά πρότυπα ποιότητας στις έρευνές του. Πέρα από τους κινδύνους για την υγεία, το «OEKO-TEST» εξετάζει φυσικά τα οφέλη των προϊόντων και των υπηρεσιών. Τρίτον, το περιοδικό «OEKO- TEST» ελέγχει και για την βιωσιμότητα του περιβάλλοντος!

Ας μιλήσουμε για τα προϊόντα πρίν Άρκτο καιρό είχα την τιμή να παραλάβω δύο προϊόντα της εταιρείας lavera μια μάσκα προσώπου και μια κρεμά ματιών . 
Μάσκα ενυδάτωσης Προσώπου- Hydrating Sheet Mask
Βιολογικό αγγούρι & παγωμένο νερό
– Παρέχει εντατική ενυδάτωση
– Αναζωογονεί το δέρμα
– Φυσική λάμψη
100% πιστοποιημένη φυσική προσωπική φροντίδα.
Green Hydro Power Complex:
Η ερευνητική ομάδα της Lavera έχει αναπτύξει μια ενυδατική φόρμουλα η οποία αναπληρώνει τα αποθέματα υγρασίας του δέρματος με μια αποκλειστική σύνθεση ενεργών συστατικών που βασίζεται σε υαλουρονικά οξέα.
Εφαρμογή:
1: Καθαρίστε το πρόσωπο και τοποθετήστε τη μάσκα στο πρόσωπο
2: Προσαρμόστε την στο περίγραμμα του προσώπου
3: Αφήστε να δράσει για 15 λεπτά
4: Αφαιρέστε τη μάσκα και κάνετε απαλά μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς
Μου άρεσε πάρα πολύ γιατί νιώθεις άμεσος την επιδερμίδα σου ποίο φρέσκια και λαμπερή σηγουρα θα την αγοράσω! 

Q10 Κρέμα Ματιών Basis (με αντιγηραντική δράση)  lavera
Αντιγηραντική δράση
Αυτή η αντιγηραντική κρέμα ματιών περιέχει συνένζυμο Q10 το οποίο λειαίνει απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Όταν χρησιμοποιείται τακτικά, έχει παρατηρηθεί πως το βάθος των ρυτίδων μειώνεται αισθητά και βελτιώνεται η ελαστικότητα του δέρματος.
Εφαρμογή: Μετά τον καθαρισμό εφαρμόστε στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ήπια και ελαφρά κτυπήματα.
Συνένζυμο Q10: Τονώνει & γεμίζει ενέργεια τα κύτταρα του δέρματος. Ενισχύει την  ανάπλαση του δέματος & μειώνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης
Βιολογικό shea butter: αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ελαστική
Κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται! Βοηθάει πάρα πολύ με την λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους Tip  βατην στο ψυγείο για καλύτερα αποτελέσματα! Αφήνει πολύ ενυδατωμενει την περιοχή των ματιών  και ξεκουράζει το βλέμμα! 



Φιλιά πολλά
Beauty lovers 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις